Nieuws

2017 heeft zijn start gemaakt! In het vooruitzicht twee mooie projecten.


Project Fa. Duijnisveld

Nieuwbouw paprika kwekerij grootte 90.000 m2. Deze nieuwbouw wordt gerealiseerd in de gemeente Kwakel. Naast deze locatie heeft de firma ook een locatie in Nieuwveen grootte 90.000 m2 welke ook door Adviesbureau Noordam wordt gerealiseerd.

Op dit moment is de kas, scherminstallatie, verwarming al ondergebracht.
De bouw van de tuinbouwkas start in week 13.


Project Jan van Marrewijk Tomaten

Nieuwbouw tomaten kwekerij grootte 200.000 m2. Deze nieuwbouw wordt gerealiseerd in de gemeente Dinteloord. Naast deze locatie heeft de firma ook een locatie in Delfgauw grootte 90.000 m2 welke ook door Adviesbureau Noordam wordt gerealiseerd.

Op dit moment zijn we gestart met versturen van projectomschrijvingen voor diverse onderdelen. De benodigde bouwvergunningen worden aangevraagd.

De bouw van de tuinbouwkas start 1 juli.


Project Greenhouse Strelcha te Bulgarije

Bijzonder project in het buitenland welke door Adviesbureau Noordam volledig is begeleid en aangekocht. De start van dit project zal medio mei zijn.

Deze nieuwbouwkwekerij voor de teelt van komkommers heeft een oppervlakte van 70.000 m2. Dit is de eerste fase, uiteindelijk zal het project uitgroeien gedurende drie jaar naar een totaal oppervlakte van 250.000 m2. De teelt zal dan hoofdzakelijk bestaan uit tomaten en komkommers.


Voor alle projecten geld dat Adviesbureau Noordam naast vergunningen – advisering ook de gehele bouwbegeleiding verzorgd.